ПРАВИЛА КОРИШЋЕЊА

Коришћењем било ког дела портала Ваљевски гласник и свих његових делова аутоматски прихватате сва актуелна правила коришћења. Ни један део са портала Ваљевски гласник не сме се користити у незаконите сврхе, ни за промовисање истих.

АУТОРСКА ПРАВА

Портал Ваљевски гласник полаже ауторска права на све властите садржаје (текстуалне и визуелне материјале, базе података). Неовлашћено коришћење било ког дела портала сматра се кршењем ауторских права портала Ваљевски гласник и подложно је тужби.

Делови или цео wеб сајт не могу бити копирани, репродуковани, преношени, публиковани или дистрибуирани без претходног писаног одобрења портала Ваљевски гласник. Неовлашћено коришћење било ког дела портала без дозволе власника ауторских права сматра се кршењем ауторских права и подложно је тужби.

КОМЕНТАРИ

Поратл Ваљевски гласник задржава право избора коментара који ће бити објављени, као и право скраћивања коментара. Коментаре који садрже говор мржње, псовке и увреде, као и коментаре који се не односе на вест коју коментаришете, нећемо објавити. Мишљења изнета у коментарима су приватно мишњење аутора коментара и не представљају ставове портала Ваљевски гласник.