Каратисткиња Андреа Крстић освојила прво место на Школском првенству

На Школском првенство Србије у Београду, на коме је учествовало око 600 такмичара из четири региона и 260 школа, Ваљевци су оставрили запажене резултате. Град Ваљево. Карате клуб 014 и своје школе на овом престижном такмичењу престављали су Андра Крстић и Матија Солдатовић.

Првак Србије у апсолутној категорији у катама Андреа Крстић која је престављала Основну школу “Андра Савчић”, потврдила је своју доминацију и освојила прво место. Други такмичар Матија Солдатовић је био на корак од освајања одличја, али је изгубио у борби за треће место.

Освајањем првог места на школском првенсту Андеа Крстић је доказала да је тренутно најбољи такмичар у својој узрасној категорији младих нада 2008. годиште и оверила визу за наступ на Балканском првенству.

„Карате клуб 014 Ваљево и Град Ваљево добили су првака Србије, школског првака Србије, више вице првака и освајача тећих места на државном првенству. Надамо се да овакав успех, труд и рад неће проћи незапажено приликом доделе термина у халама за тренирање и доделе новчаних средстава из буџета“, наводи се у саопштењу за јавност овог карате клуба.

Leave a Reply

Your email address will not be published.