Шести „Mountain Music Fest“: Идемо на врх!

Под слоганом „Идемо на врх“, шести по реду Mountain Music Fest почиње данас и трајаће до недеље, када ће се на Дивчибарама, након годину дана паузе, поново зачути звуци квалитетне музике.

На Мејн стејџу ски стазе Црни врх, овог лета наступиће Ткач, Ида Престер, Стереобанана, з++, Лост Пропеллерос, Драм, Функ Схуи, Бвана и Незнани Лудаци, док ће на Винил стејџу плоче вртети White City Soul, Тимбе, Пеппе и ФУНКционер. По први пут, фестивал ће бити одржан у тродневном формату, па ће у недељу, на ММF афтерпартy-ју, домаћин бити БеГе Функ.

Mountain Music Fest, карактеристичан по необичном фестивалском окружењу планинске природе, и ове године ће за посетиоце различитих узраста, поред доброг звука, обезбедити бројне садржаје – адреналинске, авантуристичке, креативне, спортске и научне садржаје.

У оквиру Чудесне шуме, љубитеље природе очекују и креативне радионице, авантура парк, зип лајн, трка боја, панорамска вожња жичаром, али и многе друге активности.

Улазнице за оба дана фестивала су већ доступне на веб-сајту tickets.rs, а број улазница је ограничен.

Сви љубитељи ММF који су прошле године купили улазнице, моћи ће да их искористе ове године, а као и сваке године до сада, за децу до 10 година улаз је бесплатан.

Једнодневне фестивалске карте биће доступне на улазу на фестивал, а за трећи фестивалски улаз је слободан.

Овогодишњи Mountain Music Fest организован је у складу са протоколом, који подразумева ограничење уласка на све који су вакцинисани, имају антитела услед прележаног вируса Цовид-19 или су негативни на Цовид тесту.