Пораз Металца од Динамика у контролном сусрету

Кошаркаши Динамика савладали су екипу Металца у Ваљеву резултатом 90:76 у новом контролном сусрету у склопу припрема за нову сезону. Дорћолци су се сјајно представили у „Хали спортова“ показавши да ће у наредној сезони имати шта да понуде љубитељима кошарке.

Београђани су већ након три минута имали двоцифрену предност, а домаћин осим бљесака у другој и трећој четвртини није успео да им парира и како је време одмицало све теже долазио до поена у позиционом нападу.

Разиграни тандем Милијашевић – Онан држао је све конце у нападу, док су са друге стране пулени Бранислава Ратковице за три поена погодили само три пута из 19 покушаја, а поред Пајовића који је био „у цивилу“ због повреде није се ризиковало ни са центром Станојевићем. Поред тога било је много грешака у одбрани, о којима ће сигурно у ваљевском табору бити речи до старта сезоне у Кошаркашкој лиги Србије.

Крајњи резултат уједно је и највећа предност екипе Саше Никитовића на овом дуелу, Турчин Игит Онан меч је завршио са 22, док је Вук Ђорђевић поред 13 поена имао и пет асистенција. У редовима Металца Марко Бајић је постигао 19, док је Црногорац Данило Аранитовић поред 13 поена додао и 12 ухваћених лопти.

Leave a Reply

Your email address will not be published.