Помоћ Миловновићима из Осладића

Дејан и Сандра Миловановић из Осладића у фебруару су остали без оца. Драган је био самохрани родитељ, па је бригу о њима преузела бака.

Сандра похађа седми разред основне школе и је алергична на глутен и мора да се придржава специјалног режима исхране. Дејан завршава осми разред. Каже, већ зна коју ће средњу школу уписати и чиме би волео да се бави. Живе у веома тешким условима, па су се комшије организовале и увелико се ради на сређивању куће коју је започео њихов отац.

Након Драганове смрти, најпре комшије, пријатељи и познаници укључили су се у акцију да се Дејану и Сандри обезбеде бољи услови за живот. Круг људи који помажу проширио се и захваљујући објави Марије Илић на друштвеним мрежама.

„Урађена је дренажа око куће, ради се кров, након тога следи мењање столарије, фасада и радови у унутрашњости куће“, каже Марија и додаје да је била изненађена великим одзивом ваљевских грађевинских фирми и других људи који су желели да помогну.

Остало је још доста тога да се уради, а добродошла је помоћ и у виду грађевинског материјала, намештаја, па и вредних људи.


Како би се помогло Миловановићима отворени су и наменски динарски и девизни рачуни:
динарски рачун број 155-4500181797549-52
девизни рачун број 155-4531680747288-69

Leave a Reply

Your email address will not be published.