Од октобра музичко забавиште у МШ “Живорад Грбић”

Након скоро 16 месеци паузе, у ваљевској музичкој школи од 4. октобра креће велико јесење распевавање музичког забавишта.

Малишани узраста од пет и шест година који воле музику и желе да развију свој таленат, имаће прилику годину дана раде са професорком Тамаром Милосављевић који пуних 13 година кроз песму, музику игру и плес помаже малишанима открију и развију чаробан свет музике у себи.

Програм музичког забавишта ваљевске музичке школе у сваком малом полазнику развиће мелодику, ритам, хармонски слух, способност за активно слушање музике и разликовање оне лепе од оне другачије.

У музичком забавишту , малишани ће стећи знања из основне музичке писмености, упознати се са музичким инструментима који се уче у ваљевској музичкој школи, али и открити шта је то концерт, шта соло а шта групни јавни наступ, шта певање у хорићу, шта свирање у оркестру, а шта неговање традиционалне песме и игре. Откриће лепоту јавних наступа, аплауза и значај финог понашања едуковане публике на концерту.

Пријављивање за музичко забавиште ове године се реализује онлajн, до 10. октобра, на Сајту школе, попуњавањем пријаве која се налази на линку:

http://www.muzika.edu.rs/index.php/aktuelno/808-upis-u-muzicko-zabaviste-2021

Leave a Reply

Your email address will not be published.