Завршен Mountain Music Fest

Шести по реду Mountain Music Fest завршен је јуче на Дивчибарама. По први пут у тродненвном издању, фестивал је угостио преко 3.000 људи из различитих крајева Србије и региона, који су уживали у звуцима квалитетне музике на ски стази Црни врх.

Поред сјајног рок и електронског звука, организатори фестивала су и ове године потрдили да обезбеде богат програм за посетиоце различитих узраста. У хладу Чудесне шуме, за најмлађе су организоване креативне радионице, авантуристички и едукативни садржаји, док су љубитељи природе и спорта могли да уживају у Трци боја, панорамској вожњи жичаром и бројним другим активностима.

Mountain Music Fest је и ове године показао да популарност бутик фестивала расте из године у годину и да главни параметари успешности фестивала више немају комерцијалан карактер. Поштујући све прописане епидемиолошке мере, драго нам је да смо и ове године успели да посетиоцима свих узраста обезбедимо јединствено фестивалско искуство и настојаћемо да традицију одличног провода и позитивне енергије одржимо и у наредним годинама“, изјавио је Матија Трипковић, један од организатора фестивала.

Leave a Reply

Your email address will not be published.