Завршен Новогодишњи турнир у малом фудбалу: Екипа Ауто школа Пуја шампион

Екипа Ауто школа Пуја победник је Новогодишњег турнира у малом фудбалу пошто је у финалном сусрету након пенала била боља од састава Илија Коп Зоран Баљак укупним резултатом 4:3.

У регуларном делу, након 30 минута игре, није било погодака, а најзаслужнији за то био је чувар мреже победничке екипе Бојан Савић. Спектакуларним интервенцијама млади голман зарадио је овације испуњене „Хале спортова“. У четвртој серији Павле Пешић је погодио стативу, а Радован Јовановић другим узастопним голом донео велику радост екипи коју многи нису видели уопште у завршници турнира. Ипак, браћа Ристовски, Белушевић, Алексић, Глигоријевић, Јовић, Јовановић и остали побринули су се за сјајну спортску причу у граду на Колубари на почетку ове године.

У дуелу за треће место састав Дамјан Дача Драгојловић био је бољи од екипе Марко Деспотовић Аутостарт плус резултатом 9:2. У поподневним сусретима полуфинала победник је након пенала био бољи и од трећепласираног тима након извођења пенала. Крстић је са два поготка најавио пласман у финале, међутим Лазар Ристовски и Белушевић су головима вратили свој тим у живот и најавили преокрет. Управо Крстић био је и најбољи стрелац у овој категорији.

Млади Савић био је део екипе која је славила и у категорији омладинаца пошто је у финалу након пенала победила екипу Ауто школе Жиле укупним резултатом 4:3 (1:1). Голгетерски се у овој категорији издвојио члан другопласираног састава Марко Петровић.

У конкуренцији кадета Месара М014 је била убедљива против екипе Тим 014 Сењак славивши са 5:1, а титулу најбољег стрелца понео је Немања Жарковић. Последњег дана на паркету су били и пионири, Пети пук је у финалу минималним резултатом био бољи од екипе Квака Сењак, а најбољи стрелац био је Јанко Митровић из трећепласиране екипе Сењак Обућарска радња Ројс.

Leave a Reply

Your email address will not be published.